hollandseethuis

Drank specialist, iets voor jou?

Ben jij op zoek naar het perfecte flesje wijn of andere drank? Dan is het goed om een keer langs te gaan bij een specialist. Deze mensen kunnen jou helpen met het perfecte flesje voor bij de vis of voor s avonds laat. Het is altijd lekker om een wijntje of whisky te drinken. Maar heb je wel een idee waar het goed bij past? Dan is het goed om langs te gaan bij de drank specialist. Zij kunnen jou helpen met vragen en kunnen advies geven over drank.

Assortiment

Dit bedrijf heeft een groot assortiment met verschillende soorten drank. Ze hebben veel soorten wijnen die allemaal een andere smaak hebben. Je krijgt uitsluitend advies over waar het wijntje lekker bij is en de informatie van het flesje. Denk aan waarmee het is gemaakt en waar de druiven vandaan komen. De drank specialist heeft ook verschillende soorten whisky en rum in de winkel. Je kunt ook kiezen voor een flesje die je lekker s avonds kunt drinken voor het slapen. Ze hebben wijnen en gedistilleerd uit meer dan 35 landen! De prijzen hoeven niet duur te zijn. Door het grote assortiment is er een groot deel geselecteerd op prijs en kwaliteit. Of je nou een fles wijn wil van 5 euro of een bijzondere rum, je word overal mee geholpen.

Wijnproeverij

Wat dit bedrijf ook aanbiedt is een wijnproeverij. Je kunt hier gezellig met vrienden veel soorten wijn proeven met een bijhorend hapje. Je kan lekker gezellig met vrienden zijn en tegelijk leer je meer over wijn en wat daar perfect bij past. Bepaalde wijn kan me bepaalde smaken van eten heel lekker zijn. Hierdoor weet je precies welke wijn lekker is als jij een zalmpje eet, ideaal toch! De wijnproeverij is al beschikbaar vanaf 4 personen. De drank specialist biedt het allemaal aan!

Pakketten

Relatie en kerstpakketten zijn ook onderdeel van deze winkel. Zij maken zorgvuldig een op maat gemaakte pakket die jij kan gebruiken als particulier als zakelijk geschenk. Je kunt bij de drank specialist zelfs de op maat gemaakte pakketten bedrukken met een persoonlijke boodschap of logo.

Ben jij nieuwsgierig naar deze producten en wil je er graag meer informatie over? Dan kan je altijd contact opnemen met De Kralingse Drankenspecialist of neem een kijkje op de site. Woon jij in de buurt? Dan kan je altijd een kijkje nemen in de winkel en uitsluitend advies vragen aan de medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *